tiistai 30. joulukuuta 2014

Minun vuosi 2014


Innostuinpa minäkin muistelemaan kulunutta vuotta kuvakollaasien ja muutaman sanasen verran. Nyt ei ole aikaa jakaa vuotta osiin, joten hyppää kyytiin ja kertaile kanssani, mitä tänä vuonna on tapahtunut. Hurjan paljon kuvia taas luvasa (onneksi tekstiä on vähemmän)!


Tammikuu

Tammikuussa vietin ihanan kolmen viikon loman kierrellen itäistä Australiaa. Osan ajasta lomailin Sydneyssä asuvan ystäväni kanssa, osan ihan itsekseni seikkaillen. Näin mm. Sydneyn kauniin oopperatalon ja Bondi Beachin, Byron Bayn rennon rantaelämän, Surfers Paradisen valkoiset kuohut ja upeat pilvenpiirtäjät, Fraser Islandin upeat hiekkarannat, Melbournen eurooppaishenkisen tunnelman ja viinitilojen vihreän kauneuden.



Helmikuu

Helmikuussa hain kevyempää oloa Superdieetillä ja vietin tavallista talvista arkea. Sisustuksessa näkyi itämaisuus ja korostevärinä oli turkoosi.




Maaliskuu

Maaliskuu oli surukuukausi. Menetin rakkaan isäni, kuolettava syöpä nujersi hänet viikko ennen 65-vuotisjuhlia. Onneksi ehdin nähdä hänet vielä muutama tunti ennen h-hetkeä.




Huhtikuu

Huhtikuusta jää mieleen isän hautajaiset ja uurnanlasku. Toipumista, haikeutta. Pääsiäiseksi tuunailin itse koristemunia ja nautin kauniista helmililjoista ja narsisseista. Iloa huhtikuuhun toi Indiedaysin blogigaala.



Toukokuu

Toukokuun alussa lomailin ystäväni luona Tukholmassa ja nautin Prahan keväästä. Lisäksi nautin alkavasta kesästä ja kipittelin jo perinteeksi muodostuneen Naisten Kympin.




Kesäkuu

Kesäkuu jää muistoihin kylmänä ja sateisena. Mutta suurin ja ihmeellisin asia kesäkuussa oli ensimmäisen oman asunnon ostaminen. Voi sitä jännitystä! Lisäksi heitin reissun Hämeenlinnaan, Joensuuhun  ja Tallinnaan. 




Heinäkuu

Heinäkuun olin kesälomalla. Loma alkoi aurinkoisessa Torremolinoksessa, minne otimme ystäväni kanssa äkkilähdön kamalan kesäkuun jälkeen. Kotiin palattuamme aurinko ja lämpö hellivät meitä koko kuukauden. Lomaan mahtui mökkeilyä, Tammerfestia, biitsielämää jne. Ihana heinäkuu!




Elokuu

Elokuu meni muuttohommissa. Pakkailua ja ylimääräisen tavaran kauppaamista nettikirppiksellä ja lopulta muutto uuteen kotiin kuun loppupuolella. Lisäksi perheeseemme (siis veljen perheeseen) tuli uusi jäsen, Mauno-mäyräkoira. (huomasin, että elokuulta ei ole juuri kuviakaan...)



Syyskuu

Syyskuun olin sairaslomalla, kun sain inhottavan rasitusmurtuman jalkaani. Olipahan sitten kunnolla aikaa laittaa uutta kotia asuttavaan kuntoon. Lisäksi pyörähdin ontumassa ja hakemassa inspiraatioita Habitare-messuilla.



Lokakuu

Lokakuussa aloitin pitkän kesätauon jälkeen salitreenit uudella draivilla. Lisäksi laittelin vielä uutta kotia kuntoon ja nautin yllättävän lämpöisestä ja kauniista syksystä. Myös ensimmäinen pakkasaamu yllätti ja sitä oli riennettävä kuvaamaan. Ja taas juhlittiin Indiedays-blogigaalassa.



Marraskuu

Marraskuussa mennä möllöteltiin. Joulu hiipi sisustukseen. Vietettiin pikkujoulut Hämeessä ja tein viikonloppuvisiitin Pohjois-Karjalaan. Sain siellä esimakua talvesta, jota ei etelässä oltu vielä nähtykään.



Joulukuu

Joulukuussa jouluilin jo täydellä tohinalla. Paistoin pipareita ja torttuja, virittelin jouluvaloja sinne tänne. Viikko ennen joulua kannoin kuusen sisään. Nautin joulutunnelmasta, join glögiä ja mussutin suklaata. Joulun olin tuttuun tapaan töissä. Välipäivinä vietin aikaa rakkaan pienen perheeni kanssa.

































Tekipä hyvää muistella mennyttä vuotta! Paljon on tapahtunut, vaikka välillä tuntuu, että elämä on liian tavallista ja tylsää. Vuoteen on mahtunut paljon huolta ja surua, mutta myös aivan mahtavia ja iloisia asioita. Toivottavasti ensi vuodesta tulee positiivinen, tapahtumarikas ja onnellinen!


*AnuElina



9 kommenttia:

  1. Suorastaan vauhdikas vuosi kaikkine ihanine reissuineen, vaikka suruakin ja jännittävää kodinvaihtoa mahtui mukaan ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana katsaus! <3

    Ihan samaa itse ajattelen, tuntuu että melkein tätä arkea tässä puurretaan, vaikka paljon sitä aina vuoteen mahtuu oikeasti kun alkaa muistelemaan ja katsomaan valokuvia! :-)

    Toivon sinulle edelleen voimia ja paljon iloa uudelle vuodelle! <3

    VastaaPoista
  3. Paljon tapahtumia, ihania ja surullisia on vuoteesi mahtunut. Reissukuvat saivat haaveilemaan auringosta ja lämmöstä. :)
    Ihanaa uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
  4. Kyllä sulla on ollut vauhdikas vuosi suruineen ja iloineen!
    Oli ihanaa saada tutustua suhun lokakuussa - toivottavasti nähdään pian uudestaan <3
    HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 ANU!

    VastaaPoista
  5. Tapahtumarikas vuosi takana.
    Kuvat on ihanat ja sisustuksesta saa inspistä myös omaan kotiin.
    Kiitos siis kivasta blogista :)

    **Onnellista uutta vuotta 2015**

    VastaaPoista
  6. Muistorikas vuosi sinulla takana, ihanan paljon kauniita kuvia <3
    Oma vuosikatsaukseni olisi melkoisen tylsä, toivottavasti tuleva vuosi tuo tullessaan vähän enemmän muisteltavaa :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihana (mutta luopumisenkin) vuosi sinulla on takana! Erityisesti inspiroiduin noista matka- ja sisustuskuvista. Alkuvuoden keväiset kuvat saavat itseänikin odottamaan jo kevättä ja kesää ja pian alkavaa tulppaanikautta!

    VastaaPoista
  8. Eksyin blogiisi sattumalta, miten kivaa onkaan löytää uusia ihania blogeja! :) Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  9. Tiina/Bridgehill
    Kiva vuoden 2014 kuvakollaasi!
    Voimia surusi vuoksi & kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle 2015!

    VastaaPoista