keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Suklaa-karpalomuffinssit

Mä olen niin heikko.
Ei minkäänlaista kuria.
Kun himo yllättää, on pakko antaa periksi.
Sokerihammasta kolotti ja jauhopeukaloakin kuumotteli.
Oli ihan PAKKO leipoa.
 
*Suklaa-karpalomuffinssit*
 

 
Resepti löytyi täältä.
Tuunasin sitä itse sen verran, että heitin hyppysellisen
kuivattuja karpaloita mukaan.
Tein puolikkaan annoksen, siitä tuli kahdeksan muhevaa isoa muffinssia.
 
Nämä ovat SUPERHYVIÄ!
Suosittelen!
 
Makoisaa keskiviikkoiltaa!
 
Ps. En suinkaan syö kaikkia itse, yllätän yökkökollegat näillä herkuilla...
 
 


11 kommenttia:

  1. Tuttu tunne tuo kun himo yllättää.Silloin on aivan PAKKO leipoa jotakin hyvää :)
    Mukavaa iltaa sinulle
    -Erica-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi leipominen ei aina vaadi kauheasti raaka-aineita ja aikaa. Nuo muffinssit ovat yksi hyvä esimerkki, onnistuvat helposti kun himo iskee.

      Poista
  2. Oh... kuulostaa namilta. Minä aion aamusta herätä aikaisin (siis suunnittelen ainakin...) leipomaan kollegoille korvapuusteja kansallisen korvapuustipäivän kunniaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, en olekaan kuullut korvapuustipäivästä. :) Pitänee tässä lähiaikoina vääntää myös pullataikina, korvapuustit ovat niin hyviä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

      Poista
  3. Upeita kuvia! ♥ Mulla iski tänään samainen himo, ja päätettiin tehdä lasten kaa lättyjä! Se olikin pientä luksusta normiarkeen kun välipalaksi niitä herkuteltiin hillon kera! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni arjen luksus on aina tervetullutta. Lätyt on ihania!

      Poista
  4. Vau! Upeat kuvat ja niin herkullisen näköisiä muffinsseja! Millä ihmeellä saat ne näyttämään leipomosta ostetuilta? Mulla tulee aina ihan toispuoleisia tai kohoaa vain hiukan silikonivuoasta huolimatta. :P Kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne aina onnistu noin hyvin. ;) Yksi salaisuus lienee, että laitan useimmiten tuplamäärän leivinjauhetta kuin mitä ohjeessa sanotaan. Kohoavat ainakin kunnolla. Välillä tulee "lättäpintaisia", välillä kohoaa ja repeilee kauniisti. Vähän tuurista kiinni. :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, täytyykin testata tuplamäärällä leivinjauhetta. :D

      Poista