tiistai 2. lokakuuta 2012

Soppa

Sykyn tullen ja säiden viilentyessä kylmä ruoka (lue: salaatit) 
alkaa hiljalleen tökkiä, tekee mieli lämmintä ja kevyttä.
Tänään valmistui iltaruuaksi peruna-purjo-porkkanasosekeittoa.
Kevyt ruokakerma (4%) tekee keitosta vähän ruokaisamman ilman turhia kaloreita.
Keiton päälle ripottelin vielä tuoretta purjosilppua
 ja pannulla  pyöräytettyjä meetvurstimuruja.
Sopivasti suolaisuutta ja makua muuten niin mietoon keittoon.
 
 
Bon appétit!
 
 
 
 


4 kommenttia:

  1. En voi sanoa kuin NAM! Itsellä tuli juuri eilen mieleen kaikki herkulliset sosekeitot ja että pikkuneitikin niistä varmaan pitäisi, nyt tuumasta toimeen! Kiitos inspiraatiosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sosekeitot ovat ihania! Ja niin monta erilaista variaatiota. Oma suosikkini on ihan perus purjo-peruna. Eikun sopan keittoon vaan siellä teilläkin. :)

      Poista
  2. Maiskis, sulla on kivoja ruokaideoita!

    VastaaPoista